OM AT VÆRE ORDINÆR – OG VELKOMMEN!

OM AT VÆRE ORDINÆR – OG VELKOMMEN!

happiness-2901750_1280
Det kan virke søgt og underligt med et engelsk navn til en dansk blog. Men sandheden er, at det nu engang blot lyder bedre med den engelske version. Prøv selv at oversætte. Det lyder dumt. Den danske udgave er trist og kedelig. Og så kan man jo spice tingene lidt op. Og det er forholdsvis nemt, når der er tale om at navngive en blog. I virkeligheden siger den danske version af bloggens navn faktisk rigtig meget om dét at blogge. Også uden, at man skal analysere eller bryde hjernen helt vildt meget. For en blog ER jo bare ord og sætninger. Og det ER jo bare skriverier.

Med fare for at få en ordentlig én over næsen, så findes der virkelig mange blogs, som ikke rigtig handler om noget særligt og vedkommende. Og måske er denne blog slet ikke anderledes. Måske er den ligeså ordinær som så mange andre blogs. Forhåbentlig udvikler det sig anderledes. Men hvis ikke, så er det okay. Og det skal altså ikke forstås som om, at jeg er komplet ligeglad med, om I læser med eller ej. Men måske er jeg bare ligeså almindelig og ordinær som min blog.

En gang var det mit værste mareridt. Tænk, hvis jeg var sådan én, der bare var ligeså ordinær som alle andre!? I dag frygter jeg det ikke. For jeg VED, jeg er ordinær. Og det er okay. For jeg kan nu engang godt lide tingene, som de er lige nu. Og hvis det betyder, at jeg bare er én i flokken, så er det fint med mig. Det bilder jeg i hvert fald mig selv ind. Så jeg håber, jeg både tænker og taler sandt.

Men velkommen! Forhåbentlig får jeg griflet noget relevant indhold ned til dig. Ellers må du fortælle mig det. Ja, du skal faktisk være så velkommen til både at komme med ris og/eller ros. Det er jo sådan man lærer noget. Og det er den slags, der får én til at tænke lidt længere, end man måske ellers ville have gjort.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM AT VÆRE ORDINÆR – OG VELKOMMEN!