OM AT VÆRE UDENFOR

JEG TUDER ALTSÅ IKKE

pige_glad

Hvis nu nogen finder på at gå rundt og tro det …

Jeg kom til at blive lidt bange for, at jeg i mit sidste indlæg ”OM AT VÆRE UDENFOR” kom til at virke lidt tude-agtig. Ikke fordi nogen har sagt, at det er sådan, det forholder sig, men mere fordi jeg efter at have genlæst indlægget alt for mange gange, blev i tvivl. Jeg blev ikke i tvivl om, hvorvidt jeg føler mig udenfor. Men bare om tonen i indlægget kunne misforstås. SÅ! Hvis nogen var i tvivl, så burde de i hvert fald ikke længere være det.

Grundlæggende er jeg faktisk glad. Også selvom jeg er følsom og sagtens kan tude. For det kan jeg da. Og jeg gør det også. Men ikke fordi, jeg føler mig udenfor. Bare over andre ting, som jeg forestiller mig er ret almindelige at blive ked af og tude over.

Når det så er sagt (eller skrevet?), så er det da værd en gennævne, at jeg har besluttet mig for at 2018 bliver meget bedre end mit 2017. Så du indlægget om de ”5 TING, ALLE BØR GØRE I 2018”? Hvis ikke, så bør du måske lige tjekke den korte liste. For som titlen på indlægget jo antyder, så burde alle gøre de ting. Og det er altså kun fem ting. Det er ikke meget. Det er muligt, at listen bør være længere. Men det skal jo helst heller ikke være aaaalt for besværligt. Du er nu alligevel mere end velkommen til at komme med flere bud på, hvordan jeg, og alle andre, kan gøre 2018 til det bedste år.

Selvom 2018 lægger ud med at smide mig ud af 20’erne, så bliver det alligevel et dejligt år. Det har jeg i hvert fald bestemt mig for. Og det er jo kun min fødselsattest (og mit sygesikringsbevis og mit kørekort og mit pas og …), der for alvor beviser min alder. Så tak for makeup – og lækre produkter (særligt fra Ecooking), som hjælper mig til et yngre udseende 😉

Psst… Fik du læst om mine yndlingsprodukter til den fineste hud? Ellers gør det!

Det var lidt fra mig. Jeg tuder ikke rigtigt. Sådan for alvor. I hvert fald ikke over det, jeg skrev om i mit forrige indlæg.

Husk, at du meget gerne må komme med kommentarer – eller sende mig en mail. Og du må også meget gerne følge mig. Naturligvis. Det foregår her – ude til højre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM AT VÆRE UDENFOR