OM AT VÆRE ORDINÆR – OG VELKOMMEN!

5 TING, ALLE BØR GØRE I 2018

girl-2940655_640

Måske er det bedst bare at lade tingene gå sin (egen) gang …

For kender I det, hvor man så gerne vil fikse alting og helst undgå de mest voldsomme udfordringer? Sådan har jeg det. Altid. Og særligt i løbet af 2017 har udfordringerne i den grad været altoverskyggende.

Jeg er sådan en type, der synes, det er træls og besværligt at være vred og ked af det. Og netop derfor gør jeg alt, hvad der står i min magt for at undgå, at det sker. Men sådan er livet bare ikke … Man kan gøre meget selv, men der er dæleme også meget, man ikke kan hverken forudse eller bekæmpe. Alle mulige udefrakommende ting, som uden varsel tromler ind i ens liv og flår både hjerte og hjerne fuldstændig fra hinanden.

Jeg er nervøs og bange. Nervøs og bange for de ting, jeg ikke kan kontrollere. Hvad tænker andre generelt om mig? Er jeg god nok? Er jeg pæn nok? Alle de der dumme tanker, man ofte render rundt og fylder sit hoved med.

I 2018 vil jeg ikke have det sådan. Og det kan lyde som en dum kliché. Men ikke desto mindre, så er det sådan, jeg har besluttet, det skal være.
Så medmindre jeg decideret træder nogen voldsomt hårdt over tæerne, så vil jeg i mit stille indre forsøge at smide dumme tanker og ked-af-det-hed i skraldespanden, når jeg bliver mødt af mine egne selvudslettende forestillinger og andres uheldige facon.

I det kommende år vil jeg altså:

1. Droppe dumme tanker om mig selv
2. Være ligeglad med åndssvage mennesker
3. Stole på, at det hele nok skal gå
4. Lade være med at bekymre mig og droppe at være unødigt nervøs
5. Tro på kærligheden. Det er bedst

Lige nu tænker jeg, at det hele nok skal gå, hvis bare jeg følger mine fem punkter. Men måske kan listen forlænges..? Har du andre bud?

Godt nytår!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM AT VÆRE ORDINÆR – OG VELKOMMEN!